Nyársapát

Lenn az alföld tengersík vidékin Ott vagyok honn, ott az én világom (Petőfi Sándor)

Kezdőlap

Szemtanúkat keresnek

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13070/461/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A jelenlegi adatok szerint egy 59 éves nő 2017. augusztus 22-én 11 óra 5 perckor Alfa Romeo típusú személygépkocsival közlekedett a 441-es számú főúton Nagykőrös felől Kecskemét irányába. A főút 22. kilométerszelvényéhez érve az előtte haladó kocsisor előzésbe kezdett, amelynek során a vele szemben közlekedő Opel vezetője az ütközés elkerülése érdekében a járművet az útpadkára irányította, majd elvesztette uralmát az autó felett, átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy Honda típusú gépkocsinak. A baleset következtében a Honda és az Opel vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.
A balesetet okozó Alfa Romeo vezetője elhajtott a helyszínről Kecskemét irányába, de egy ismeretlen személy - aki látta a balesetet - utánahajtott, megállította és a baleset helyszínére visszaküldte.
A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy az a személy, aki a balesetet okozó sárga színű Alfa Romeo személygépkocsi vezetőjét a helyszínre visszaküldte, illetve aki a baleset időpontjában az érintett útszakaszon közlekedett, és a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nagykőrösi Rendőrkapitányságon (2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 4. szám, tel: 06/53 351-777), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

eXTReMe Tracker