Nyársapát

Lenn az alföld tengersík vidékin Ott vagyok honn, ott az én világom (Petőfi Sándor)

Események

FELHÍVÁS, avagy CSAPJUNK ISMÉT A LECSÓBA! 2015. július 18.

FELHÍVÁS, avagy  CSAPJUNK ISMÉT A  LECSÓBA!  

 
Civil szervezetek, baráti társaságok, családok, munkahelyi közösségek figyelmébe!  
 
Elő a bográcsokkal és fakanalakkal! Most mindenki megmutathatja, hogy milyen az igazi lecsó.
Lecsófőző versenyre hívunk és várunk mindenkit  2015. július 18-án szombaton 10 órától  Nyársapátra, a Szarka-kúria udvarára.  

A versenyre 3-10 fős csapatok jelentkezését várjuk.
Nevezési díj: 1.000 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni.
Jelentkezni július 15-ig lehet,  elsősorban e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06/70/430-4565-ös telefonon.   
 
Amit a szervezők biztosítanak: főzőhelyek, vízvételi lehetőség, csapatonként 1 asztal, 2 sörpad, jutalom a legjobbaknak, programok gyerekeknek és felnőtteknek, zene hajnalig.  
 
Amiről a csapatoknak gondoskodniuk kell: tűzrakáshoz, főzéshez  szükséges eszközök, alapanyagok (paprika, paradicsom stb.), tányér, evőeszköz, 1 adag lecsó kóstolásra a zsűrinek.  
Jelentkezési feltételek:  
  • Minimum 5 kg paprikából kell lecsót készíteni.
Szeretnénk megkérni a csapatokat, hogy ne csak saját részre főzzék a lecsót, hanem annyit készítsenek, hogy a tőlük lecsójegyet vásárló vendégeket is meg tudják kínálni, részükre műanyag evőeszközöket biztosítani. A csapatok csak a helyszínen készített lecsóval indulhatnak, a verseny 10 órakor kezdődik.  Az ételek zsűrizése 12.30-14 óráig tart.  
 
Csak azon csapatokat tudjuk fogadni, akik a megadott határidőig jelentkezésüket e-mailen elküldték, vagy telefonon jelezték. A 2015. július 15-ig e-mailen jelentkezőknek visszaigazolást küldünk.  
 
A furfangos ötleteket, különleges öltözékeket külön díjazzuk.  
 
Remélem, ennyi elég volt, hogy MEGFŐZZ-ELEK,  idén is, immár 7. alkalommal   CSAPJUNK  A LECSÓBA! Mindenkinek jó szórakozást, sikeres lecsófőzést kívánok! 
 
Kis Miklós                                                                                                                      
polgármester  
eXTReMe Tracker